Jantje van Leiden

Vorige week was ik een paar dagen in Parijs. Ik had gedacht (en gehoopt) dat ik daar een video kon maken over mijn New Yorkse achternicht, Cara. Zij woont al meer dan tien jaar in Parijs en heeft een kledingkast waar je steil van achterover slaat. Ze verzamelt vintage kleding en is daar best goed in (understatement).

 

Cara's closet

 

Ik heb eerder al over haar geschreven, vorige zomer in de Nederlandse ELLE en ongeveer gelijktijdig in het Japanse tijdschrift Stimuli (zo illuster, dat je het nergens kunt krijgen). Het leek me leuk om Cara nu eens bewegend en vooral sprekend te introduceren. Maar helaas. Zij had het druk, ik had het nog drukker, en zo was er geen tijd voor een opname. Komt nog.

Vooralsnog maak ik me er, wegens aanhoudende drukte, graag met een Jantje van Leiden vanaf door de pdf van het ELLE-artikel te plaatsen (zie onder). Er zijn vast nog enkele mensen die het destijds niet hebben gelezen (voilà, nog een understatement). Met fotografie van Inga Powilleit.

Tot spoedig.

p.s. De foto op de home-pagina nam ik tijdens mijn vorige bezoek aan Parijs in het relatief nieuwe luxe warenhuis Merci (111 Boulevard Beaumarchais).

Cara

 

One thought on “Jantje van Leiden

  1. Pingback: 2010 « TheAubergineCoat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s