Nieuwe Volkskrantwebsite

De Volkskrant heeft een spiksplinternieuwe website. Vanaf vandaag verschijnen de stukken die ik voor de krant schrijf hier.

Dit is mijn nieuwste bijdrage: een interview met straatfotograaf Mark Cohen.

© Mark Cohen, Blackberries, 2008

© Mark Cohen, Blackberries, 2008

Ik heb zelfs een speciale pagina, met een fotootje, een biootje en een Twitter-feed.

Hm. Dat is meer service dan ik op mijn eigen blog verleen.

Maar The Aubergine Coat blijft uiteraard gewoon bestaan. Ik ben ook bezig met een tweede blog, samen met fotograaf Paul Bogaers. Topgeheim natuurlijk, en nog lang niet klaar, en Paul weet niet dat ik dit nu al wereldkundig maak, maar je moet wat om het publiek aan je te binden. Informatie volgt spoedig, hier is alvast een teaser. Dat hoort er ook bij, bij reclame maken voor jezelf.

...

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s