De gouden schaar

 

Vandaag was ik in het atelier van ontwerpster Conny Groenewegen. Het was er fijn, en tussen de twee charmante boogramen hingen haar scharen. Conny Groenewegen, winnares van de Dutch Fashion Award 2011, koopt die met het gouden lemmet in het kleine winkeltje in het gebouw van het Amsterdam Fashion Institute. Het verschil tussen papier en textiel is simpel, volgens haar: ‘Wanneer een textielschaar bot wordt, gebruik ik hem voor papier.’

 

Rock, paper, scissors

 

De foto op de home-pagina werd gemaakt door Coriette Schoenaerts voor de F/W 09/10 collectie Eclipse van Conny Groenewegen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s