Blog in blog

Ik werd gevraagd voor een andere blog, te weten Net Echt. Die komt voort uit een samenwerking tussen het Fotografiemuseum Amsterdam (FOAM), het Van Gogh Museum en EYE Film Instituut Nederland, die alle drie aandacht vragen voor het Naturalisme. Die hoofdzakelijk literaire stroming duurde feitelijk maar heel even, van 1895 tot 1900. Maar de deelnemers aan de blog mochten het naturalisme zo vrijelijk opvatten als ze maar wilden. Dat deed ik dus maar, en toen schreef ik ineens over schoenen.

Zie hier.

Overigens is de schoen op de afbeelding bij het stukje niet die van mij. Die zou ik noooit kopen.

Deze wel:

 

dus

 

Dan is het ook nog nodig om te vermelden dat de mate van afgetraptheid van dit exemplaar door mij persoonlijk is veroorzaakt. En door de sneeuw. En dat het altijd nog erger kan, kijk maar naar de schoenen van Vincent van Gogh.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s